Om oss

Det är vi som är B-O!

Vi har varit verksamma inom industrin sedan 1994. Det innebär att det finns lång erfarenhet och mycket kunskap inom företaget vad gäller arbete inom industrin.

Vi anpassar oss efter kundens behov!
Vi utför kortare och längre underhållsuppdrag. Men vi strävar alltid efter en långsiktig relation, där kunden ska känna sig trygg i att anlita oss och veta att det vi levererar är av hög kvalitet.

Vi vill erbjuda företag service på en lite högre nivå än vad traditionella serviceföretag gör. Vi är inte nöjda förrän kunden är nöjd. Det innebär att vi nöjer oss inte med att enbart utföra service hos kunden, utan vi ser till att ta tillvara på de möjligheter som finns. Det kan handla om att förbättra arbetsprocesser och styrning av verksamhet genom att visa ett stort engagemang och kompetens. Vi vill kundens bästa helt enkelt.

Vi kombinerar djup kompetens inom de servicetjänster vi erbjuder med ett starkt servicemannaskap och ambitionen att ständigt förbättra oss själva och vår leverans. Alla medarbetare på B-O har en hög teknisk kompetens och stort teknikintresse

Vi har idag några av Sveriges starkaste varumärken bland våra nöjda kunder.